[ad_1]
سردار سرتیپ پاسدار ابوالفضل شکارچی سه شنبه شب در گفت و گویی افزود :در مجموع از ۶ هزار تخت بیمارستانی نیروهای مسلح، ۴۲۰۰ تخت برای بیماران کرونایی آماده شده است.
وی با بیان اینکه همه بیمارستان های نیروهای مسلح با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا فعال هستند گفت: در مجموع ۱۳ بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی نیز در مناطق مختلف کشور برای بستری شدن بیماران کرونایی راه اندازی شده است.
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه همزمان با تشکیل قرارگاه بهداشت درمانی امام رضا (ع) نیروهای مسلح با تمام توان وارد عرصه مبارزه با بیماری کرونا شده است، گفت: بیمارستان های نیروهای مسلح نیزبا تمام توان آماده کمک رسانی به بیماران کرونایی هستند.
شکارچی توضیح داد: علاوه بر بیمارستانهای تخصصی و فوق تخصصی نیروهای مسلح ۲۰۲ نقاهتگاه با ۲۱ هزار و ۷۰۰ تخت برای بستری شدن احتمالی بیماران کرونایی توسط نیروهای مسلح آماده شده است تا در مواقع لزوم مورد استفاده قرار گیرد.
ادامه دارد…
[ad_2]
Source link
Leave a Reply