
[ad_1]
به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، کارشناسان حقوقبشری سازمان ملل متحد از جمله «مایکل لینک» گزارشگر ویژه حقوقبشر در اراضی اشغالی فلسطینی و «اگنس کالامارد» گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور اعدامهای خارج از چارچوب قضایی، معیارهای دوگانه مقامهای رژیمصهیونیستی که صدها زندانی اسرائیلی را در چارچوب اقدامات احتیاطی کرونا از زندان آزاد، اما بازداشت شدگان فلسطینی را از آن استثنا کردند، محکوم کردند.
در این بیانیه با اشاره به اینکه اقدامات رژیمصهیونیستی تبعیضآمیز است، از مقامهای این رژیم خواستند تا اجرای اقدامات تبعیضآمیز علیه هزاران زندانی فلسطینی که با خطر ابتلا به کرونا مواجه هستند از جمله زنان، کودکان، افراد مسن و بیماران را متوقف کنند.
کارشناسان حقوق بشری سازمان ملل متحد تاکید کردند که در حال حاضر ۴ هزار و ۵۲۰ فلسطینی از جمله ۱۸۳ کودک، ۴۳ زن و ۷۰۰ نفر که از شرایط جسمانی خوبی برخوردار نیستند، در بازداشت رژیم صهیونیستی هستند.
در این بیانیه آمده است با توجه به شیوع کرونا در اسرائیل، مقامهای این رژیم باید فلسطینیهایی که دارای ضعف جسمانی هستند را آزاد کنند و همه فلسطینیهای زندانی از قوانین حقوق بشری از جمله حقوق برابر با شهروندان اسرائیلی برخوردار شوند.
باشگاه اسرای فلسطینی پیش تر به مناسبت روز اسرای فلسطینی اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۶۷ میلادی تاکنون یک میلیون فلسطینی را بازداشت کرده و در حال حاضر ۵۰۰۰ فلسطینی در زندانهای این رژیم به سر میبرند.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در آخرین آمار خود شمار مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی را ۱۵ هزار و ۵۸ نفر و شمار جان باختگان را نیز ۱۹۴ نفر اعلام کرد.
[ad_2]
Source link
Leave a Reply